GårdsbutikenTa en liten tur ut och hälsa på oss i vår lilla Gårdsbutik som ligger på idylliska Bärby Gård, 13 km norr om Uppsala City. Hit åker du enkelt med bil eller buss 848 från stan. Gps: Vänge-Bärby 20. Vi har hela sortimentet i butiken (om det inte är restat eller beställningsvaror).

Öppettiderna kommer variera under första tiden. Vi kommer lägga ut månadsvis fasta helgtider men sedan kommer vi uppdatera på Instagram och Facebook när vi finns på plats. Går även att höra av sig till oss om man vill komma, då vi oftast är flexibla och kan komma och öppna. (Ring eller sms:a Amanda 072-3982300)

Vi kommer att satsa mycket eventkvällar där vi bjuder in kunder till en mysig liten mingelkväll med fina rabatter. Och ibland kommer även våra leverantörer att finnas på plats för att kunna hjälpa till och berätta lite om deras produkter och nyheter. Så himla mysigt! Det får ni bara inte missa!

I nuläget har vi endast trappuppgång in till butiken, men vi håller på och ser över alternativ för en lösning till detta. Håller även på att lösa kundtoalett så det kommer att bli klart inom kort!
Hoppas att vi ses!

Kramar från oss!
Amanda och Madelene
co founders MOAK & FRIENDS